WELLNESS & SPA

Više uživanja za mene!
 

Mjesto za opuštanje i duše i tijela

Pored ogromne privlačne snage planinskih vrhova sa atraktivnim panoramama i simbolima zdravlja, u Bijelim Vodama možete uživati i u wellnessu.

Odmor za dušu i tijelo


Pored prave eksplozije utisaka o prirodi i čistom vazduhu, za vas smo opremili welness centar. Pet vrsta sauna, jacuzzi i bazen učiniće da se osjećate odmorno i relaksirano. Kroz stakla oko bazena ostaćete u kontaktu sa prirodom, bez obzira kakvo vrijeme bilo vani. U nezaboravnom sjećanju će vam ostati kompletni programi i oprema namijenjeni za vrhunsko uživanje.

Blagodeti wellnessa za vaše zdravlje su nemjerljive. Zato kod nas dolaze i profesionalni sportisti i rekreativci, koji vode računa o svom zdravlju. Blagotvorna dejstva saune poznata su još od najranije istorije, pa je preporučujemo za eliminaciju umora i upalnih stanja, poboljšanje metabolizma i cirkulacije, eliminaciju toksina iz organizma i poboljšanje stanja kože.


Pet vrsta sauna, jacuzzi i bazen učiniće da se osjećate odmorno i relaksirano a priroda koju vidite kroz stakla iz bazena ostaće u nezaboravnom sjećanju.

Cijene i ponuda


Zahvaljujemo se na Vašem interesovanju za naš novi spa centar.
U ponudi imamo dve vrste dnevnih ulaznica za spa centar.

Ulaznica po osobi obuhvata korištenje svih sadržaja našeg spa centra u kojem imamo: zatvoreni bazen, džakuzi, tople klupe, nekoliko različitih sauna, parno kupatilo, tuš užitka, teretanu.

Spa je namjenjen djeci starijoj od 7 godina. Dječija karta do 16 godina iznosi 50% od cijene za odrasle osobe.

Sve što Vam je potrebno za spa imate kod nas: bade mantil i peškire.
Za dnevnu ulaznicu u Spa centar je neophodna rezervacija i to putem recepcije hotela na broj telefona: +387 52/482-800 ili putem email adrese recepcija@bijelevode.com.