Sobe i apartmani

Prestižne sobe sa pogledom na planinu
 

Hotel u srcu nacionalnog parka

Već dugi niz godina prepoznajete naše gostoprimstvo u srcu netaknute prirode. Hvala vam na tome!

Luksuzne sobe i apartmani


Udoban smještaj potražite u 28 soba i 3 apartmana, opremljena prema najvišim svjetskim standardima. Pažljivo odabran namještaj, vrhunski dekorativni materijali i birani ukrasni detalji doprinijeće da se kod nas osjećate odmorno, opušteno i zadovoljno. Sve sobe i apartmani imaju vlastita moderno opremljena i funkcionalna kupatila, besplatan wifi za pristup internetu, TV...

Kada napravite prvi korak ka prostoriji, osjetit ćete „ono nešto posebno“, izuzetnu energiju u zraku u kombinaciji sa prekrasnim pogledom na planine i zavičaj koji ovo mjesto nudi.


Potpunom ugođaju doprinose predivni pejzaži i čist planinski vazduh. Beskrajno zelenilo šuma i proplanaka ljeti i nepregledna snježna bjelina zimi, okupani slapovima planinskog sunca, prosto mame na uživanje u svakom trenutku boravka u našem hotelu.

DELUXE SOBE


Deluxe sobe nude potuni konfor te pogled u šumu.
Osnovni aranžman uključuje: noćenje sa doručkom za dvoje i korištenje našeg novog spa centra u čijem sadržaju imamo: zatvoreni bazen, džakuzi, parno kupatilo, tople klupe, tuš užitka, nekoliko različitih sauna i teretanu. Gostima je na raspolaganju i masažni studio (sa svojim cjenovnikom usluga).

- U našim sobama imamo opciju ubacivanja dodatnog kreveta.
- Spa centar namjenjen je djeci starijoj od 7 godina.
- Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju.


APARTMANI


Zahvaljujemo se na Vašem interesovanju za naš hotel.
U ponudi imamo nekoliko različitih apartmana.
Familyroom apartman - dve konektovane sobe, u jednoj je bračni krevet i pomoćni ležaj, a u drugoj krevet na sprat.

Deluxe apartman - dnevni boravak sa terasom i spavaća soba.

Superior apartman - dnevni boravak i velika spavaća soba sa džakuzijem. Vlastiti balkon.

U cijene apartmana uključeni su noćenje sa doručkom i korištenje našeg novog spa centra u čijem sadržaju imamo: zatvoreni bazen, džakuzi, parno kupatilo, tople klupe, tuš užitka, nekoliko različitih sauna, teretanu.