Restoran Bijele vode

Gurmanska čarolija u srcu Kozare
 

Mjesto za potpuno novo iskustvo

Restoran i bašta hotela okruženi su stoljetnom šumom, što daje poseban šarm ovom jedinstvenom mjestu, u srcu planinske idile. Ovaj poseban ugođaj može zasjeniti raskošan kvalitet hrane pripremljene od najboljih mogućih namirnica, po kojima je poznat restoran Bijele Vode.

Tradicija u ugostiteljstvu


Restoran raspolaže sa preko 200 mjesta u dvije sale izgrađene u planinskom stilu i dvije terase u visokoj borovoj šumi. Bijele vode već godinama aktivno rade na očuvanju tradicionalnih vrijednosti domaće kuhinje. Jelovnik restorana čine hladna i topla predjela, salate, glavna jela, domaći specijaliteti i deserti.

Svakako preporučujemo naše specijalitete, uz uvijek svježe ispečen domaći hljeb. Moto ovog mjesta je da se brine o svakom gostu kako bi iskreno doživio pravu planinsku idilu i odmor iz bajke. Na ovom mjestu "ništa ne nedostaje".


Potpuna gurmanska čarolija u srcu Kozare. Tradicija domaće hrane traje još od 1970. godine.


Poslovni sastanci i teambuildingSpojite ugodno sa korisnim! Savršeno mjesto za organizaciju team buildinga i drugih vrsta poslovnih sastanaka.
Jeste li u Bijele vode došli poslovno? Tražite idealan prostor za događaje? Na pravom ste mjestu!

Bez obzira da li spremate veliku konferenciju ili mali privatni sastanak, konferencijske sale Hotela Bijele Vode garancija su uspjeha svakog poslovnog događaja.