Restoran Bijele vode

Gurmanska čarolija u srcu Kozare
 

Gastronomska čarolija

Restoran i bašta hotela okruženi su stoljetnom šumom, što daje poseban šarm ovom jedinstvenom mjestu, u srcu planinske idile. Ovaj poseban ugođaj može zasjeniti raskošan kvalitet hrane pripremljene od najboljih mogućih namirnica, po kojima je poznat restoran Bijele Vode.

Mjesto za potpuno novo iskustvo


Prava domaćinska atmosfera učiniće da naš restoran postane mjesto gdje ćete se prepustiti uživanju u najboljim specijalitetima domaće i internacionalne gastronomske ponude, koje za vas spremaju vrhunski majstori kuhinje. Uz pažljivo birana vina i rakije, darujemo vašem nepcu nezaboravne eksplozije okusa. Još od 1970. godine mi otimamo od zaborava tradicionalne vrijednosti domaće kuhinje.

Restoran i bašta hotela okruženi su stoljetnom šumom, što daje poseban šarm ovom jedinstvenom mjestu. Restoran raspolaže sa preko 200 mjesta u dvije sale izgrađene i opremljene u planinskom stilu. Za vrijeme vladavine sunca i toplih dana možete uživati i na dvije terase, u visokoj borovoj šumi.


Potpuna gurmanska čarolija u srcu Kozare. Tradicija domaće hrane traje još od 1970. godine.

PREUZMITE JELOVNIK U PDF FORMATU


Poslovni sastanci i teambuildingSpojite ugodno sa korisnim! Savršeno mjesto za organizaciju team buildinga i drugih vrsta poslovnih sastanaka.
Jeste li u Bijele vode došli poslovno? Tražite idealan prostor za događaje? Na pravom ste mjestu!

Bez obzira da li spremate veliku konferenciju ili mali privatni sastanak, konferencijske sale Hotela Bijele Vode garancija su uspjeha svakog poslovnog događaja.